Ulice 4599. díl -

Advent je časem příprav na nejkrásnější svátky v roce i obdobím, kdy zejména obchodníci nevědí, kde jim hlava stojí. To velmi dobře zná také Gábina, která kmitá od rána do večera. Aby toho nebylo málo, ohlásí se jí kontrola z finančáku, což nikdy nevěstí nic dobrého, zvláště když máte za mámu Milenu Pumrovou, jíž začíná téct do bot v neziskovce, a tak by potřebovala zfalšovat pár dokladů... Čím Pumrová Gábinu rozhodí? Proč nakonec Gábina zavolá SOS Hynkově Dáše? A co všechno se rozpoutá mezi Dášou a žárlivým Hynkem jen necelé tři týdny před Vánoci? Hynek a Dáša momentálně neprožívají nejlepší období. Hynek nesouhlasí s tím, aby se Dáša více realizovala v práci. Doufal, že se bude ještě nějakou dobu více věnovat rodině, než jejich syn Tomáš vyroste. Aby toho nebylo málo, začne se u něj projevovat žárlivost a přemůžou ho obavy, aby se neopakovala minulost. Jak to mezi Hynkem a Dášou křísne? Gábina má práce až nad hlavu, takže se jí nehodí, když se ozve finanční úřad, aby doložila důležité doklady. Hermana napadne, že by mohla Gábině pomoct Dáša. Jenže to se Gábině nezdá. Proč?

Vztahové peripetie prožívají i Michal se Žofkou. Když spolu začali chodit, Žofka si přála, aby jejich vztah zůstal v utajení. Jenže ne vždy jde vše podle plánu. Co Žofce vrtá hlavou?

Blanka si všimla, že se s Evženem něco děje. V posledních dnech se chová divně. Souvisí to s Hanou? Blanka se s ní kvůli tomu sejde. Začne vyzvídat, co se mezi nimi stalo, že ho to takhle sebralo. Dozví se od Hany pravdu? A co se Haně nezdá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice