Ulice 4602. díl -

Užít si adventní čas v klidu a pohodě je v poslední době pro mnohé jen utopií. Podobně jsou na tom také Hynek a Dáša, kteří toho mají s koncem roku až nad hlavu v práci. Proto jsou vděční, že jim Šimon pomáhá s malým Tomem. Tentokrát to ale tak hladce nepůjde. I když se Šimon opravdu snaží, tátovi se nezavděčí. Gábině na to konto dojde s konečnou platností trpělivost a Hynka už šetřit opravdu nebude... Co Gábinu tak namíchne? S čím to Hynek pořádně přežene? A co pro něj Gábina nakonec udělá? Proč se to nebude ani trochu líbit její matce? Šimon už párkrát odmítl nápady Hynka. A nepotěší ho ani tentokrát... Hynek v poslední době neprožívá zrovna šťastné období. Ve vztahu s Dášou mu to skřípe, a proto se rozhodl najít útěchu v alkoholu. Oporou mu v těžkých chvílích byl Jiří Herman, na kterého narazí u Gábiny v salonu. Co mu řekne? A s jakým návrhem přijde Hynek za Gábinou?

Miloš se umí postarat o pořádný malér, takže se s ním rodina nenudí. Co se stane teď? Miloš a Eva si momentálně užívají nového auta. Radost z něj má ale i malý Milošek. Ten moc dobře ví, co na tatínka platí. Milošek si chce vyzkoušet řízení. Jak na to Miloš zareaguje?

Žofka sice začala s Michalem chodit, ale jen pod podmínkou, že se o nich nikdo nedozví. On s tím souhlasil. Ale udržet něco takového v tajnosti? To je čím dál těžší. Ke všemu má právě on pocit, že se Žofka za něj stydí. Proto prý nechce, aby o jejich vztahu někdo věděl. Nyní ale Žofka udělá gesto, které Michal rozhodně nečekal. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice