Ulice 4601. díl -

Letošní příběhy v Ulici vrcholí, do konce roku zbývá pět epizod a speciální vánoční díl. Tento týden dojde k několika překvapivým rozuzlením, rodinným setkáním i ke spoustě vtipných situací. Eva Knoblochová například znovu narazí v hospodě na jízlivou Milenu Pumrovou. Samozřejmě jí ani tentokrát nic nedaruje. Jenže už záhy se o ni začne pokoušet infarkt. S Milošem totiž zjistí, že jim zmizely nejen klíčky od jejího firemního auta, ale také samotné auto, a dokonce i jejich syn Milošek... Co malý Milošek zase vyvede? A co je pro Evu velkou výzvou? Letošní příběhy v Ulici vrcholí, do konce roku zbývá pět epizod a dojde k několika překvapivým rozuzlením, rodinným setkáním i ke spoustě vtipných situací. Eva Knoblochová znovu narazí v hospodě na jízlivou Milenu Pumrovou. Samozřejmě jí ani tentokrát nic nedaruje.

Jirka Herman je muž činu, a protože ví, že Gábina s Dášou musí pracovat dlouho do noci, rozhodne se o ně postarat. To ale netuší, co tím způsobí. Dáša se kvůli tomu rozpláče. Proč? S čím se svěří Gábině?

Tajení vztahu je vždy ošemetné. Když se navíc jedná o vztah mladšího kluka a starší holky, je to ošidné dvojnásob. Žofka sice začala s Michalem chodit, ale jen pod podmínkou, že se o nich nikdo nedozví. Zamilovaný Michal s tím souhlasil, jenže udržet něco takového je skoro nemožné. K jakému velkému zlomu dojde?Michal zatím před rodinou tají, že chodí s Žofkou, a jejich setkání nazývá doučováním. Když si naplánují společné odpoledne, najdou doma vetřelce, které nečekali. Bára s Brunem budou okupovat pokojíček. Co by mohlo díky tomu prasknout? A jak se celá situace vyřeší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice