Ulice 4607. díl -

Z banálního problému, jenž si sami diagnostikujeme, se může občas vyklubat diagnóza, která všem vyrazí dech. To se nyní stane i Ivě, podle níž je vše naprosto jasné. Myslí si, že je v přechodu, takže k lékaři vlastně přijde jen zkonzultovat, jak si poradit s průvodními jevy, jež jí docela znepříjemňují život. K jejímu velkému údivu je ale skutečná diagnóza jiná, než předpokládá. A bude to takový šok, že se Iva v první chvíli nezmůže na jedinou reakci. Aby taky jo, když se dozví překvapivý fakt... Jak radostnou novinku přijme Vítek? Co to pro oba i jejich blízké znamená? Iva s Vítkem se brzy dočkají obrovského překvapení, které ani jeden z nich nečekal. Iva se domnívá, že je v přechodu, a proto navštíví lékaře. Dozví se od něj ale naprosto nečekanou zprávu. Je těhotná. Iva se od lékaře dozví překvapivou zprávu, která zaskočí nejen ji, ale také Vítka. Ani jeden z nich nečekal, že by se ještě někdy mohli dozvědět, že čekají dítě. Ale přesně to se stane. Jak to Vítek vezme?

Mejdan Martiny, Áji a Venduly má dohru. Holky to rozjely tak, že si některé věci nepamatují. A rozhodně by se o jejich výletu neměli dozvědět drahé polovičky. Vendula třeba zjistí, že jí chybí snubní prsten. Co dalšího se stalo?

Evžen se v novém roce vydá s Blankou na hory, a protože se budou nacházet jen pár kilometrů od penzionu, kde kdysi trávil čas s Hanou, rozhodne se tam jet podívat. Nebude to pro něj ale příjemná návštěva. Co si díky tomu uvědomí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice