Ulice 4608. díl -

Co všechno mohou způsobit fotky z divokého mejdanu, jež někdo zveřejní na sociálních sítích? Někdy úplnou katastrofu a pořádný průvan ve vztazích, zvláště pokud si dotyční vůbec nic nepamatují. Jako Alenka v říši divů si tak bude připadat Martina, která má silvestrovskou pařbu od určitého momentu v husté mlze. Nakonec ji vystřídá okno velikosti výkladní skříně. Podobně jsou na tom i Vendula a Ája. Holky jen horko těžko dávají dohromady střípky z bujaré oslavy konce loňského roku a příchodu toho letošního. Ke všemu každá z jiného důvodu, takže je to o to pikantnější. Jedno je ale jisté – snímky, které začnou kolovat po sociálních sítích, jim doma hodně zavaří... Proč? Co holky na horách vyváděly? A jak to vezmou jejich blízcí? Martina to na Silvestra rozjela takovým způsobem, že se teď bojí, co by se mohlo dozvědět její okolí. Jenže jak to už v životě bývá, minulost nás vždy dožene. A to se Martině stane. Vyrazí s Jirkou na návštěvu k Nyklovým, kde nebude chybět ani Vilma. Ta ale dokáže zjistit drby i pomocí technologií. A fotky, na které narazí, se nebudou líbit hlavně Jirkovi. Co kompromitující materiály odhalí?

Iva se potýká s nevolnostmi, které patří k těhotenství, o kterém Vítek už také ví. Před rodinou se to ale snaží utajit. Podaří se jim to? Iva se necítila dobře, a proto zašla ke gynekologovi. Myslela si, že by mohla být v přechodu. Ten jí ale oznámil, že je těhotná, což ji šokovalo. Hned se s tím svěřila Vítkovi, který byl také překvapený. Určitě by je nenapadlo, že by mohli mít další dítě. Iva se teď momentálně potýká s nevolnostmi, které se snaží před dětmi skrývat, ale nejde to podle představ. A tak se Vítek od dětí dozví zprávu, která ho vyděsí. Co to bude?

Blanka si užívala příjemné vánoční svátky, přitom neměla tušení, co se děje u ní doma. Evžen se už chvíli potýká s chutí na alkohol, která se čím dál víc zvětšuje. A rozhodl se jednat. Čím Blanku překvapí? A z čeho má výčitky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice