Ulice 4609. díl -

Několikadenní pobyt na horách může udělat se vztahy partnerů pravé divy. Své o tom již vědí také Karla a Mára, kteří se dnes z jednoho takového pobytu vracejí. Kromě obvyklého příjezdového šrumce u nich visí ve vzduchu jedna docela zásadní otázka. Jak to s nimi bude dál? Na horách si to se syny užili, po dlouhé době to mezi nimi bylo jako dřív, tedy až na jednu věc – k sexu mezi nimi nedošlo. Změní se to nyní, když budou mít své soukromí, anebo je to mezi nimi zase trochu jinak, než jak to na konci roku vypadalo? Co všechno může občas zapříčinit jedna malá náhoda? Vedle manželství budou ti dva řešit i své kariéry a zaměstnání. Karla opět dostane nabídku od Jirky Hermana (Jan Holík), aby se vrátila na vraždy jako jeho parťačka, což byl kdysi jeden z důvodů jejích neshod s Márou.  naopak nevyjde nové místo, takže přijde znovu na přetřes jeho maturita. K tomu všemu zatouží malý Vojta (Felix Šrámek) po sportovní kariéře. Udělá vše pro to, aby se dostal do lepšího fotbalového klubu. To má ovšem i svá úskalí. Jak se do vztahu Karly a Máry vloží příliš akční a zvědavá Věrka? Co mezi nimi způsobí velký zvrat? A jak se to vyvine s dalším termínem jejich rozvodového stání?

Co všechno mohou způsobit fotky z divokého mejdanu, jež někdo zveřejní na sociálních sítích? Někdy úplnou katastrofu a pořádný průvan ve vztazích. Jako Alenka v říši divů si bude připadat Martina, která má silvestrovskou pařbu od určitého momentu v husté mlze, již nakonec vystřídá okno velikosti výkladní skříně. Jedno je ale jisté – snímky, které začnou kolovat po sociálních sítích a zejména Martině to pořádně zavaří. Jak se to mezi Martinou a Jirkou vyhrotí? Martina před Jirkou neutajila, co se dělo na Silvestra. A podle Jirky fotky mluví jasně – Martina si Silvestra užila s jinými muži, ke kterým se tiskla víc, než je záhodno. Všechno se také zhorší poté, co Martina řekne, že si vlastně nepamatuje, co se dělo. Proč to pro Jirku bude poslední kapka?

Nejen pro Ivu, ale i pro Vítka byla návštěva u lékaře ve znamení jednoho velkého překvapení. Iva si myslela, že je v přechodu, jenže lékař pro ni měl jinou zprávu - je těhotná. Po prvotním šoku ale přichází radost. Jak Iva prožívá radostnou novinku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice