Ulice 4611. díl -

Říká se, že přání je otcem myšlenky, ale někdy to prostě nefunguje. Věrka se stále nevzdává naděje, že se k sobě Karla a Mára vrátí, jenže zatím se to u nich z jejího úhlu pohledu vyvíjí přesně opačně. Místo aby byli ti dva spolu, Karla s někým tajně flirtuje po telefonu. A co víc, před Věrkou má zjevně velká tajemství, jež právě s tímto flirtováním očividně souvisejí. Nebyla by to však Věrka, aby se nepokusila opět zasáhnout ve jménu záchrany synova manželství... Co Věrka udělá? Co na Karlu málem praskne? A při čem ji Věrka nachytá jen krátce po první šlamastyce?

Soňa nesouhlasí s Magdiným stylem vedení školy, a proto se rozhodne zakročit. Na radnici poslala udaní, jenže s jednou věcí nepočítala – Starosta Hložánek je totiž Magdin dobrý kamarád a rozhodne se proto udělat něco, co by za jiných okolností neudělal – rozhodne se Magdu varovat. Soňa se rozhodla rázně zakročit a podá stížnost na Magdu. Stížnost se dostane do rukou starosty Jirky Hložánka, který si Soňu pozve na radnici, aby si o celé situaci promluvili. Poté se Soňa vydá do Coolny na oslavu Magdy a také Otíka, který by jí tam raději nezval vůbec. A dokonce se Soňa dočká přede všemi pochvaly od Magdy. Proč? A jak se k tomu Soňa postaví?

Iva se od lékaře dozvěděla, že je těhotná. Od té doby začala přemýšlet o budoucnosti a o tom, zda je připravená na to stát čtyřnásobnou maminkou. Postupně ale dospěla k myšlence, že další dítě nechce. O to horší pak pro ni bude setkání s Bárou, Brunem a malou Josefínkou. Jak to Iva zvládne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice