Ulice 4612. díl -

Jaké tajnosti občas máme před svými blízkými nebo známými? Blanka jich má v poslední době najednou ažaž. Například Luděk stále netuší, co všechno se minulý týden odehrálo v Krkonoších a jak se to na Evženovi podepsalo. O tom ale nemá zdání ani samotná Hana, která se Blance opět ozve s prosbou o setkání. Potřebuje s ní probrat právě dění kolem penzionu. Přestože se snaží působit klidně, i na ní je znát, jak ji všechno v poslední době válcuje... Co Blanku zarazí? Jak na tom Hana je? Jaké má novinky? A proč se Blanka málem sesype při zmínce o Evženovi? Hana se po novém roce sejde s Blankou, na kterou má jednu prosbu. Tyká se to samozřejmě Evžena. Hana se totiž dozvěděla novinku ohledně penzionu. O co se jedná? A pomůže jí Blanka? Haně se udělá špatně v hospodě. Naštěstí se v ten moment objeví Vanda, která jí pomůže. Jak zle na tom Hana je?

Gábinou šťastný a miluje ji. Dokonce se rozhodne k velkému kroku, ke kterému ale potřebuje souhlas i Šimona. O co ho poprosí? A jak na to Šimon zareaguje? Vztah Gábiny a Hermana jen kvete. Proto není divu, že se právě on rozhodne svou vyvolenou požádat o ruku. Jak na to zareaguje Šimon?

Karla a Mára se snaží zachránit své manželství. Věrka o jejich sbližování nemá nejmenší tušení. Bojí se, že za divným chováním Karly stojí další milenec. Zjistí, jak to spolu s Márou mají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice