Ulice 4614. díl -

Zůstat při zemi, když se člověku daří, dá občas docela zabrat, zvláště pokud v tom hrají velkou roli emoce a endorfiny. Také Eva nyní zdárně surfuje na vlně úspěchu, neboť se jí prodeje rozběhly na plné obrátky. O co více ale boduje v podnikání, o to náročnější to má ve své práci, kde neustále čelí nemístným poznámkám otravných štamgastů. Zajde to tak daleko, že si to s nimi hodlá vyřídit i samotný Miloš, což je pro Evu představa přímo děsivá. Ovšem nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř, hlavně co se Milošových kousků a Eviných nepředvídatelných reakcí týče... Jaké obrátky to u Knoblochových nakonec nabere? Co ani jeden z nich nepředpokládá? Eva slaví s podnikáním úspěch, jelikož se prodeje rozběhly na plné obrátky. Zapojuje do toho aktivně také Miloše, který od ní dostane dárek. Eva zdárně surfuje na vlně úspěchu, neboť se jí prodeje rozběhly na plné obrátky. Proto se rozhodne udělat radost svému milovanému Milošovi. Jak? A co na to Miloš?

Jirka Herman skončil v nemocnici a Gábina se snaží zjistit, co se stalo. Vydá se za Karlou, aby zjistila detaily. Sama Karla ale řeší osobní záležitosti, do kterých se motá také Věrka. Co se snaží tchýně zjistit?

Blanka v poslední době prožívá náročné období. Evžen opět bojoval s chutí na alkohol a musel na posilovačku. Blanka nakonec našla útočiště u Luďka s Vandou. A je to právě Vanda, se kterou se Blanka vzhledem k událostem sblíží. Stejně jako Luděk, tak i Vanda pomohla Haně, když se jí udělalo zle. Hana se chce Vandě odvděčit. A proto se setkají. Co všechno se Hana dozví o Vandě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice