Ulice 4615. díl -

Komu a čemu může člověk věřit, když najednou není nic takové, jak se zdá? Magda si připadá v posledních dnech jako ve zlém snu. Pokud si myslela, že ten nejhorší otřes má za sebou, zjevně se mýlila. Jako by se všechno a téměř všichni spikli proti ní. Magda najednou neví, na koho se může opravdu spolehnout. Složitou situaci, v níž se ocitla, nyní ke všemu ještě více zhorší zjevná kyberšikana namířená proti ní... Jak na to Magda zareaguje? Co je pro ni další ranou pod pás? Co se děje v kyberprostoru školy? Magda si připadá v posledních dnech jako ve zlém snu. Najednou neví, na koho se může opravdu spolehnout. A do toho se ve škole zhorší kyberšikana, která je namířená proti ní. Co to pro Magdu znamená? A čím ji zaskočí Prokop?

Mára tráví u Karly čas a je vidět, že jsou spolu opět šťastní. Jenže se najednou stane něco, co ho zaskočí. A vysvětlit si to nedokáže ani Karla. Karla se sejde s Dominikou v Coolně, kde stihnou probrat vztahy. Co koho trápí? Karla s Márou před ostatními stále tají svůj vztah. Aby on mohl být doma, aniž by to vypadalo podezřele, začnou tvrdit, že ztratil klíče od garsonky. Jak dlouho jim ale tato lež vydrží? A co dalšího má Mára v plánu? Věrka se dozvěděla, že Karla žádného milence nemá. O to více si přeje, aby se dala s Márou dohromady. Nyní Máru nečekaně překvapí u Karly doma. Rozestlaná postel je pro Věrku více než znamení, že se něco děje. Jak si Karla došlápne na Máru?

Jiří Herman se odhodlal k velkému kroku ve vztahu s Gábinou. Ačkoliv žádost o ruku neproběhla hned na první pokus dle jeho představ, nakonec se od Gábiny dočkal vytoužené odpovědi. Jak na tuhle velkou novinku zareagují Mastný a Pumrová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice