Ulice 4617. díl -

Výročí svatby je obvykle důvodem k oslavě. U Venduly se naopak stává noční můrou kvůli ztracenému snubnímu prstýnku. Mladá paní Pelcová začíná panikařit, bojí se chvíle, kdy na to manžel Pavel přijde, protože si dovede živě představit jeho reakci. O co více se nervuje, o to větší šok ji nyní čeká. Náhodou totiž zjistí, že ani u Pavla není vše takové, jak se na první pohled zdá, že i on má svá překvapivá tajemství... Co Vendula odhalí? Co by ji ve snu nenapadlo? Silvestrovský večírek má pro Vendulu nemalé následky – stále nenašla svůj snubní prstýnek. A jelikož není důvod ztrácet čas, rozhodne se pro menší pátrací akci...

Mezi Magdou a Soňou stále panuje velmi napjatá atmosféra. Magda se nakonec rozhodne spor se Soňou vyřešit tváří v tvář. Do celé situace se nakonec zapojí také ředitelka na mateřské Irena Landová, kterou napadne jedno překvapivé a podle ní i velmi elegantní řešení, jak vše rychle uzavřít. Co má v plánu? Návrat Ireny Landové na post ředitelky znovu rozvíří vztah mezi Magdou a Soňou. Magda si přestane brát servítky a během hádky se Soňou jí začne dokonce vyhrožovat. Jak celý konflikt vyvrcholí? A proč Magda ztratí nervy?

Věrka přísně sleduje, co se děje doma u Karly a Máry. A rozhodně jí není jedno, že když už to vypadá pro oba nadějně, na scéně se znovu objevila Monika. Když ji Věrka potká, ztratí nervy a ostře se do ní pustí. Co si od ní Monika vyslechne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice