Ulice 4618. díl -

Mohou spolu rodiče a dospělé děti mluvit o všem naprosto otevřeně? Bára a Michal nejsou slepí, vidí, že se s rodiči něco děje. Atmosféra doma by se dala pomalu krájet, i když se rodiče snaží tvářit, že je vše v nejlepším pořádku. Báře to už nedá a na rovinu se zeptá táty, jestli se něco nestalo. Přímé odpovědi se však nedočká, což jen zvýší její obavy. Když se navíc dozví překvapivou informaci od máminy kolegyně z práce, začne si dělat o mámu ještě větší starosti... Proč se Iva nakonec sesype? Co už neustojí? A jakou roli v tem nechtěně sehraje právě Bára? Mohou spolu rodiče a dospělé děti mluvit o všem naprosto otevřeně? Bára vidí, že se s rodiči něco děje. Atmosféra doma by se dala pomalu krájet, i když se rodiče snaží tvářit, že je vše v nejlepším pořádku. Báře to už nedá a na rovinu se zeptá táty, jestli se něco nestalo. Iva z Ulice se jen těžko smiřuje s rozhodnutím, že si miminko nakonec nenechá. Během telefonátu ke gynekologovi, u kterého se chce objednat na potrat, se jí třese hlas a cloumají s ní emoce. Sjedná si nakonec termín zákroku?

Výročí svatby je obvykle důvodem k oslavě. U Venduly se naopak stává noční můrou kvůli ztracenému snubnímu prstýnku. Mladá paní Pelcová začíná panikařit, bojí se chvíle, kdy na to manžel Pavel přijde, protože si dovede živě představit jeho reakci. O to větší šok ji však nyní čeká. Náhodou totiž zjistí, že ani u Pavla není vše takové, jak se na první pohled zdá. Jak začne Vendula panikařit?

Žofka s Michalem dál prohlubují svůj vztah. Jejich intimní chvíli ale naruší netušící Bára, která se domů vrátí pro čepici. Co uvidí? A jak se zachová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice