Ulice 5.1.2024 - 4610. díl

Kam až dokážou zajít pro dobro věci zapálení jedinci, kteří si myslí, že jedině jejich pohled na danou skutečnost je ten správný? Na konci roku to vypadalo, že se situace mezi Magdou a Soňou stabilizovala, že Soňa přijala Magdina rozhodnutí a do začátku roku obě vykročí s čistým štítem. Ovšem Soňa něco takového v plánu nemá. Magdin styl vedení školy a některé její postoje k ožehavým záležitostem jí už natolik leží v žaludku, že na radnici podá podnět k jejich prošetření, což není nic jiného než stížnost a udání. Přestože by se tím měl zabývat školský úřad, dokument se dostane do rukou někoho jiného. A tak si na to, co se děje na gymnáziu, posvítí starosta Hložánek... Jak se k tomu postaví? Jaké přetvářky je schopná Soňa, která se zaklíná tím, že jí jde jen o blaho školy a její dobrou pověst??

Vanda nyní prožívá kvůli práci jedno velké rozčarování za druhým. Opět se cítí méněcenná v porovnání s Blankou, Luďkem a jejich blízkými. Zároveň začíná mít až po krk pozice obyčejné asistentky, od níž se neočekává žádné vlastní myšlení a názor. Ráda by se vrátila k Luďkovi na komoru, a tak na tom začne nenápadně, ale hodně intenzivně pracovat. Zdroj: https://tv.nova.cz/porad/ulice/ukazka/38530-co-prinese-patecni-dil-ulice-priprava-svatby-necekana-navsteva-i-velke-cile

Jiří Herman se rozhodl posunout svůj vztah s Gábinou o krok dál. Požádal ji proto o ruku a ona souhlasila. Dokonce sebral odvahu a požádal o svolení i její rodiče – Milenu Pumrovou a Radka Mastného. Právě Milena Pumrová se začne velmi angažovat do příprav svatby. Gábina si myslí, že by se rodinné vztahy měly udržovat a vylepšovat. V tom má ale odlišný názor než Jirka, který se nechce bavit o svém otci. Proč? A s čím se Gábina nechce smířit?

Mára si užívá povídání s Monikou, ale netuší, že se u nich doma objeví neohlášeně Věrka. Tu ale čeká také jedno překvapení. Neví totiž, že narazí na Moniku. Jak na to Věrka zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice