Ulice 26.1.2024 - 4625. díl

Každý máme svá tajemství. Nejinak je tomu také u Klímových, kteří od začátku roku řeší Ivino neplánované otěhotnění. Iva a Vítek si dávají před dětmi i blízkými velký pozor, aby nikdo neodhalil, co se u nich momentálně děje. Jakmile jsou však sami, dávají naplno průchod svým emocím a navzájem se podporují. Hlavně Iva je jako vyměněná, což samozřejmě neunikne jejímu okolí. Iva ale pravdu zatím nikomu neřekne, i když je pro ni čím dál těžší utajit, čím si právě prochází... Co je na Ivě podezřelé? Čím se málem prozradí? Iva s Vítkem dál mají tajemství a zatím nemají v plánu nikomu říct o tom, co se u nich doma děje. To samozřejmě bude ostatním podezřelé. Do toho začne Michal spřádat plán, jak získat alkohol pro něj a pro Žofku. A chce zapojit Báru s Brunem. Když mu to u nich nevyjde, pokusí se najít dalšího spojence. Koho? A podaří se mu uskutečnit plán? Iva se začíná těšit na příchod nového člena rodiny. Vítkovi ukazuje, jakou první věc miminku pořídila. Rozněžní se Vítek při pohledu na malinké oblečení?

Pumrová navštíví Gábinu v salonu, aby s ní probrala důležitou věc. A to vzorek. Gábina ze začátku netuší, o čem její máma mluví, ale pak se dozví, že se to týká svatby. Co Pumrová vymyslí? Hermana a Pumrovou čeká první velký střet. Jirkova budoucí tchyně nechápe, proč na svatbu nechce pozvat svého otce. Jak moc se hádka vyostří?

V Ulici se objeví nové zvířátko – malý potkan, který rozdmýchá děj v rodině Nyklových.Nyklová přijde za Lumírem s problémem. Během placení na internetu se jí záhadně ztratí z účtu peníze. Lumírovi se to celé nepozdává a začne situaci řešit. Stala se Nyklová obětí internetových šmejdů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice