Ulice 4627. díl -

Stěhování do nového prostředí je často spojováno s novým začátkem a nadějí na lepší časy. Podobně to má také Soňa, která si zařizuje svou novou pracovnou v domě Peškových, jen pár pater nad Magdiným bytem. S nastěhováním jí pomáhá Prokop, jenž spolu s Irenou věří, že se Magda a Soňa opět usmíří, že to, k čemu mezi nimi došlo, je jedno velké nedorozumění. Navíc mu začne být Soni líto. Ta mu totiž prozradí své tajemství, a dokonce mu ukáže i svou druhou, zranitelnou tvář. Proč bude mít Prokop tendenci Soňu chránit? A jak dopadne Irenina snaha usmířit Magdu a Soňu? Vztah Prokopa a Soni z Ulice se prohlubuje. Během zařizování nové pracovny v domě Peškových mu Soňa prozradí velké tajemství a ukáže i svou druhou, zranitelnou tvář. Jak Prokop zareaguje? Soňa se nastěhovala do garsonky v Peškově domě, kde bydlí Magda, které se tato situace nelíbí. A dala to Soně jasně najevo. Soňa hned využije toho, že k ní přijde Prokop na návštěvu, a rovnou si začne stěžovat na Magdu. A při té příležitosti mu také prozradí tajemství. Proč by se mohla nastěhovat do garsonky natrvalo? Soňa využila šance, kterou jí nabídla Magda, a rozhodla se pronajmout garsonku v Peškově domě. A protože je pro ni jedním z přátel ve škole Prokop, zajde za ním, aby ho k sobě pozvala. Proč? A jak na to Prokop zareaguje?

Milena Pumrová dál zarputile pracuje na svém tajném plánu spojit Gábinu a Hermana staršího dohromady. Je přesvědčená, že by se obě rodiny měly poznat co nejdříve. Vyjde její plán? Jaké odezvy se dočká nejen od Gábiny?

Michal s Žofkou jsou až po uši zamilovaní. A postupně mezi nimi dochází ke sblížení, které pak vede k důležitému kroku – k sexu. Michal chce být samozřejmě na vše připravený a nic nepodcenit, takže si najde video s návodem, jak si nasadit kondom. Jenže to nedopadne podle jeho představ.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice