Ulice 4628. díl -

Najít pevnou půdu pod nohama ve chvíli, kdy má člověk pocit, že se topí, je hodně těžké. Své o tom ví také Evžen, který bojuje s hrozbou relapsu a bažením od chvíle, kdy mu do života znovu vstoupila exmanželka Hana. Zvládl již několik náročných zkoušek, během nichž mu byla velkou oporou Blanka. Nyní si Evžen myslí, že Hana je pro něj konečně uzavřenou kapitolou. Jenže ve chvíli, kdy ji opět spatří, navíc při přátelském hovoru s Vandou, zjistí, jak moc se mýlil. A následky na sebe nenechají dlouho čekat. Co Evžen udělá? Jak to dolehne na Blanku? A jak se k tomu postaví Vanda? Evžen opět zápasí s chutí na alkohol. Může za to jeho exmanželka Hana. Velkou oporou mu je Blanka, která nechce, aby Evžen svým démonům podlehl, a navrhne mu návštěvu anonymních alkoholiků. Jak Evžen zareaguje? A jak sezení dopadne na Blanku?

Hana a Vanda z Ulice se sbližují, setkají se v kavárně. Vanda netuší, jak špatně na tom Hana zdravotně je. Jak se zachová, když se u ní naplno projeví přízraky Parkinsonovy choroby? A jakou novinku jí Hana prozradí? Vanda pozve Hanu na další setkání, tentokrát zamíří do kavárny. Jejich příjemnou konverzaci ale přeruší komplikace způsobené Parkinsonovou chorobou. Co se Haně stane? A jak na to Vanda zareaguje?

Milena Pumrová se nebojí vzít osud do vlastních rukou a napíše otci Jirky Hermana. Aby toho nebylo málo, udělá to jménem Gábiny, které se to z pochopitelných důvodů nelíbí. Teď Pumrová věří, že v tom bude Gábina pokračovat i za Jirkovými zády. Co Jirkův otec odpověděl? A jak se k tomu Gábina postaví? Milena Pumrová vzala osud do vlastních rukou a jménem Gábiny napsala otci Jirky Hermana. Chtěla s ním domluvit schůzku. Přece jenom je podle ní důležité, aby se urovnaly vztahy v rodině, když se Gábina s Jirkou budou brát. Gábina se s Jirkovým otcem opravdu setká. Co se během schůzky dozví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice