Ulice 2.2.2024 - 4630. díl

Nic se nemá uspěchat, dokonce ani usmíření. Přesně to si myslí také Karla a Mára, kteří spolu tajně randí už od začátku roku. Užívají si zase chvíle společného štěstí a zamilovanosti, přesně jako v dobách, když se dávali dohromady. Pár rozdílů tu ale přeci jen je. Tehdy neměli rodinu a netlačil je čas. Ten se jim nyní začíná krátit, protože se blíží další termín jejich rozvodového stání. Jak to nakonec vyřeší? A co před nimi chtěla Věrka za každou cenu utajit? Jaká hrozba se nad jejich vztahem začne vznášet? I když si už Marečkovi mysleli, že Jakub je jen minulostí, znovu o sobě dá vědět. Vyjde novinový článek, který se věnuje Jakubovi, ale i detaily, které ovlivnily také Marečkovy. Věrka s Brunem se proto rozhodnou vše zatajit před Márou, který by to nemusel vzít dobře. Podaří se jim to ututlat? Karla nečekala, že by se jí do života mohl vrátit Jakub, na kterého se snažila už zapomenout. Jenže on dá o sobě vědět zrovna ve chvíli, kdy to mezi ní a Márou je na dobré cestě. Před čím Karlu varuje Dominika? A ovlivní Jakub znovu vztah Karly a Máry?

Vilmě Nyklové se ztratily peníze z účtu. Do celého vyšetřování se vloží nejen policie a Lumír, ale také starosta Jirka Hložánek, který přijde na to, co se vlastně stalo a jak Nyklová přišla o tisíce. Dokáže se přes ztrátu Vilma přenést? A pomůže jí její rodina? Vilmě Nyklové se bohužel problémy nevyhýbají obloukem, naopak si ji nacházejí. Teď se dostane do vážných potíží, když jí z účtu zmizí peníze. To ale není jediná věc, která ji trápí. Co Vilmě dojde na schůzce s Lumírem a Jirkou Hložánkem, kteří se jí snaží pomoct?

Od té doby, co se Kristýna rozešla s Denisem, neměla zatím na vztahy příliš štěstí. Teď se ale blýská na lepší časy. S novinářem Tomáškem by jí to mohlo vyjít. Když spolu vyrazí na rande, Tomášek ji doprovodí až domů, kde se vášnivě políbí. Jenže je nečekaně překvapí Blanka. Jak toto setkání dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice