Ulice 4629. díl -

O bezpečném chování na internetu a sociálních sítích se mluví v jednom kuse. Spousta lidí to však stále podceňuje. Mezi ně patří také Vilma Nyklová, která nedá v poslední době tablet z ruky. Pořád si s někým dopisuje přes sociální sítě. Má strach, aby náhodou o něco nepřišla nebo aby si o ní druzí nemysleli bůhvíco, pokud okamžitě nezareaguje. Přestože jí Lexík vysvětlil, na co si dát pozor, aby nenaletěla nějakým podvodníkům, Nyklová stejně narazí. S vytřeštěnýma očima přiběhne k Lumírovi s tím, že jí zmizely peníze z účtu. Kam se poděly peníze Nyklové? O kolik a jak přijde? A co to s ní udělá? Vilmě Nyklové se ztratily peníze z bankovního účtu. Celá věc se nezdá ani Lumírovi, který začne situaci okamžitě řešit. Stala se Nyklová terčem internetových podvodníků?

Evžen se nedokáže smířit s tím, že se jeho exmanželka Hana a Vanda stýkají. Celá věc mu leží v žaludku natolik, že se rozhodne konat. Zajde si svůj problém vyříkat osobně – s Luďkem i Vandou tváří v tvář. Jak se celá hádka vyostří a přestanou se Hana s Vandou kvůli němu stýkat? Evžen se umí občas pořádně rozčílit. A teď se mu to stane znovu, když se dozví o schůzkách Vandy s Hanou. Nedokáže se smířit s tím, že by se skrze ně dostala blíž k němu. Rozhodne se tedy zasáhnout. Jenže se nesetká s úspěchem. Jak se Vandy zastane Luděk? A co už Evžen přehnal?

Prokop se stal pro Soňu oporou a podporuje ji i ve chvílích, kdy se k ní ostatní otáčejí zády. A jejich postupné sbližování a scházení najednou dospěje do bodu, kdy Soňa podnikne první krok. Jak to proběhne? A co na to Prokop?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice