Ulice 9.2.2024 - 4635. díl

Některé rozbité vztahy při nejlepší vůli spravit nelze. Jiné přeci jen šanci dostanou, dokonce opakovaně. Mezi ty druhé patří také vztah Magdy a Prokopa. Mezi těmi dvěma je to od samého začátku jako na houpačce. Ustáli několik krizí, i přes rozchod a Prokopovo odhodlání odejít ze školy se právě na gymnáziu stále denně potkávají. Pravda, občas je mezi nimi pořádné dusno. Teď to ale vypadá na jarní oblevu, i když astronomické jaro je ještě docela daleko. Magda a Prokop si k sobě prostě znovu hledají cestu. Dokonce padne i návrh na společně strávené odpoledne − jen ve dvou, jako za starých časů... Na čem se ti dva domluví? A jak to spolu nyní mají po tom všem, co se stalo v posledních týdnech? Mezi Magdou a Prokopem je to v poslední době nahnuté. Do sporů se dostávají především kvůli Soně. Teď to ale vypadá, že by se to mezi nimi mohlo urovnat. Na čem se spolu domluví?

Jakub se znovu vrátil Karle a Márovi do života, i když oba doufali, že je to už jen minulost. Nyní se Karla rozhodne přiznat Márovi celou pravdu. Co mu řekne? A jak to Mára přijme? Mezi Márou a Karlou to dál vře. Ona mu nedokáže odpustit, že unesl Jakuba a celou věc jí zatajil. Bude Márova omluva stačit, nebo je s jejich znovuobnoveným vztahem konec? Mára se snaží Karle vysvětlit, co ho vedlo k tomu, že unesl Jakuba. Karle se svěří s tím, že si celou dobu jejich vztahu připadal frustrovaný a méněcenný. Jak na to Karla zareaguje? A obměkčí ji Márova slova?

Každý se vyrovnává se ztrátou po svém. Iva z Ulice začne přemýšlet, zda nemohla některé věci udělat jinak a zda by tím miminko třeba nezachránila. Dokonce se začne obviňovat, že za potrat může ona. Jak na to Vítek zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice