Ulice 4636. díl -

Každý má svoji slabinu, i když se navenek tváří, že ho nic neporazí. Také Soňa vystupuje ve škole jako sebevědomá profesionálka, kterou nic nerozhází. Ovšem opak je pravdou. Stačí jedna zpráva a jeden telefonát, aby se úplně sesypala. Náhodou se u toho ocitne Prokop, jenž se ji pokusí povzbudit. Jako jediný se tak dozví, čím si Soňa právě prochází. O to víc ho však vzápětí překvapí její reakce na jeho bezprostřední gesto opory... Co se mezi nimi stane? Kdo a při čem je přistihne? A jak se k tomu postaví? Soňa se přede všemi tváří, že je sebevědomá a že ji nic nerozhodí, ale stačí jeden telefonát a sesype se. Opěrným bodem se pro ni v tu chvíli stane Prokop. Mezi nimi dojde i k situaci, kterou třeba on nečekal. A do toho je vyruší Eddie. Co se stane?

Karla dostane od Jirky Hermana zásadní nabídku. Měla by to přijmout? A co by na to řekl Mára? Připomeňte si také, co Mára prozradil Karle o únosu Jakuba.

Každý se vyrovnává se ztrátou po svém. Iva z Ulice začne přemýšlet, zda nemohla některé věci udělat jinak a zda by tím miminko třeba nezachránila. Dokonce se začne obviňovat, že za potrat může ona. Jak na to Vítek zareaguje? Iva je poslední dobou smutná a bez života. Stále se vyrovnává se ztrátou miminka. Vítek se rozhodne jí alespoň malinko rozveselit a přivést na jiné myšlenky. Na Valentýna jí vyzná lásku, pozve na společnou večeři a navrhne něco, s čím Iva absolutně nepočítala.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice