Ulice 16.2.2024 - 4640. díl

Přistupovat k věcem s chladnou hlavou, i když se nás emočně hodně dotýkají, je občas velmi těžká zkouška. Tentokrát ji na výbornou nezvládne ani Jirka Herman, jenž musí znovu řešit svého otce v souvislosti s pozváním na svatbu. Pokud by to bylo jen na něm, pozval by pouze Karlu, nikoho dalšího. Ovšem Gábina a její rodina jsou jiného názoru. A tak Jirku čeká pro něj velmi nepříjemná záležitost − zkontaktovat se s otcem... Jak to Jirka zvládne? Jirka Herman z Ulice poslední dobou jen těžko zvládá zachovat chladnou hlavu. Přes svou nelibost musí znovu řešit svého otce v souvislosti s pozváním na svatbu. Přijde mu, že otec si naschvál vydupává jeho pozornost. Kontaktuje ho nakonec? V den svatby je pro Gábinu důležité, aby s nimi byli jejich nejbližší včetně Hermanova otce, se kterým Jirka nemluvil dvacet let. Setkala se s ním za Jirkovými zády. A teď se Jirka odhodlá otci zavolat. Proč? A co mu řekne? Zdroj: https://tv.nova.cz/porad/ulice/ukazka/39007-velky-krok-pro-hermana-v-ulici-po-dvaceti-letech-se-ozve-svemu-otci

Lumír řeší konflikt s Martinou. Nedokáže se přenést přes to, že dovolila Lexíkovi náročnou cestu do knihovny. Dokáží spolu konflikt vykomunikovat? A jakým způsobem to ovlivní jejich vztah? Někdy člověk řekne v afektu něco, co tak vůbec nemyslel, a pak ho to velmi mrzí. Do téhle situace se dostal Lumír, který se s Kateřinou nepohodl ohledně výchovy Lexíka. A řekl jí věci, kterých opravdu lituje. Co ho mrzí nejvíc? A odpustí mu Kateřina?

Lásce Žofky a Michala jejich okolí fandí, přece jenom Michal o její srdce dlouho usiloval. Problém s tím ale budou mít spolužáci ve škole. Co se vyhrotí? Proč se Michal bude chtít rvát? A jak do toho zasáhne Žofka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice