Ulice 4643. díl -

Některé dny jsou pro manželský pár opravdu zásadní. Mezi ně patří v první řadě svatba a bohužel také rozvod. Právě termín rozvodového stání dnes mají i Karla a Mára. Přestože si všichni jejich blízcí myslí, že by měli zůstat spolu, ti dva se dnes k soudu skutečně vypraví. Ovšem přelíčení nabere již záhy naprosto překvapivý směr, který nikdo ze zúčastněných opravdu nečeká. Jak jednání dopadne? A jaké reakce to spustí u všech, jichž se to týká? Karlu a Máru čeká rozvodové stání, které by mělo udělat definitivní tečku za jejich vztahem. V poslední době si ale tihle dva byli blízcí a je tedy otázkou, kam až to nechají zajít. Co se stane? Karlu a Máru z Ulice čeká velký den. Stanou před soudem, který je má ještě ten den rozvést. Přestože si všichni jejich blízcí myslí, že by měli zůstat spolu, ti dva se k řízení skutečně vypraví. Přelíčení ovšem brzy nabere díky Karle naprosto překvapivý směr.

Soňa chystá kolaudaci garsonky, na kterou pozve i své kolegy. Dá se ale říct, že je to celé jen záminka, jak být s Prokopem o samotě. O to víc ji asi překvapí, když hosté opravdu dorazí...

Lucka tráví stále více času s Františkem. Miloš by byl velmi rád, kdyby ti dva spolu začali chodit. Radost mu udělají během loučení, kdy se nečekaně políbí. Jaká bude Milošova reakce? Rodí se v Ulici nový pár?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice