Ulice 4644. díl -

Co může být větším důkazem lásky než ztřeštěná akce, z níž je zřejmé, jak moc dotyčnému záleží na tom druhém? Přesně do takové akce se pustí i Martina, aby se pokusila o nemožné − získat nazpět Jirkovu důvěru a lásku. Nenapadne ji proto nic jiného než se opět vypravit tam, kde všechno začalo, aby zjistila, jak to bylo doopravdy. Přestože je připravená na vše, to, co se dozví, bude i pro ni pořádný šok. Není nad vtipné trapasy, o nichž bohužel nemáte tušení, i když jste jejich hlavním aktérem. Co všechno Martina odhalí? A koho tím nejvíc pobaví? Martina chce dokázat Jirkovi svou lásku. Proto se pustí do mise, během které zjistí překvapivé věci. Co se stane?

Soňa bude ve škole tématem číslo jedna. O jejím poměru s Prokopem už ví Eddie, Otík a také Magda. A to vadí hlavně Prokopovi. Právě on to dá Soně najevo.  Prokopa a Soňu z Ulice čeká první velká hádka. On se totiž naštve, když zjistí, že ona řekla Magdě, že spolu chodí. Proč to udělala?

Vztah Jirky a Martiny z Ulice je stále na bodu mrazu. Nyní ale právě jeho nalomí slova Lumíra a rozhodne si s ní promluvit. Usmíří se?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice