Ulice 23.2.2024 - 4645. díl

Občas se stanou v minulosti věci, kvůli kterým se navzájem odcizí i ti nejbližší. Potom je hodně těžké zase si k sobě najít cestu. V podobné situaci se ocitli také otec a syn Hermanové, kteří se neviděli dvacet let. Nyní to ovšem vzala do svých rukou Milena Pumrová. Ne nadarmo o ní Jirka prohlásil, že by na ni měla Gábina vyfasovat zbrojní pas. Jakmile si totiž Pumrová vezme něco do hlavy, nikdo ji nezastaví. A tak dnes dojde i na to, čemu už nikdo nedával moc velkou naději − otec a syn Hermanové stanou tváří v tvář. Jak to dopadne? Jirka se neviděl se svým otcem dvacet let a teď by díky svatbě s Gábinou k sobě měli opět najít cestu. A dá se říct, že je to hlavně díky Mileně Pumrové, která se rozhodla, že je dá dohromady. Ti dva se nyní setkají tváří v tvář. Jak to Jirka zvládne? A co dalšího se v hospodě stane? Herman starší neviděl svého syna přes dvacet let. Nyní se ti dva znovu uvidí tváří v tvář. Jak jejich setkání dopadne? A co si řeknou?

Iva se po potratu snažila vše vstřebat a zvyknout si na to, že už nečeká miminko, na které se těšila. Teď přijde za Vítkem s nápadem, který by jí mohl pomoct. Co si o tom právě on myslí?

Soňa se během hádky s Magdou vytočí doběla. Vadí jí, jakým způsobem potrestala jejího syna Erika. Co na to Magda? A koho se zastane Prokop, který během incidentu vtrhne do dveří?

Martina z Ulice donese Jirkovi důkazy o tom, že osudnou noc mu na dámské jízdě byla věrná. On ale nechce nic vidět. Proč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice