Ulice 4647. díl -

Děti občas dovedou hodně překvapit, zejména ve chvíli, kdy jim o něco jde. Jiný není ani dospívající Michal, který má v poslední době své priority naprosto jasné. Bohužel pro něj se neslučují s prioritami, které se mu nyní snaží nastavit rodiče kvůli blížícím se přijímačkám na střední školu. Výsledkem je velmi výbušná domácí atmosféra i Michalovo nebývale kreativní řešení. K tomu navíc také jeho vtipné hlášky, u kterých si Vítek najednou nebude jistý, jak jsou vlastně míněny. Jak dopadne jejich domlouvání kompromisů? A jaký nečekaný ústupek Michal udělá kvůli Žofce? Michal v poslední době nedokáže s rodiči najít společnou řeč. Brzy ho čekají přijímací zkoušky na gymnázium, na které se připravuje. Podle Vítka ale nedostatečně. Konflikt vygraduje až do drsné hádky, která bude mít vliv i na jeho vztah s Žofkou. Podaří se jim s dohodnout? A jak na to všechno bude reagovat Žofka? Žofka bude u Klímových tématem číslo jedna. Michal se do rodičů pustí, jelikož nechce, aby mu zakázali se s ní vídat kvůli škole. Nakonec ale hádka skončí jinak, než Michal předpokládal. Co mu Vítek zakáže?

Eva z Ulice je nervózní kvůli zkouškám do autoškoly. Miloš se jí snaží radit, ale efekt je opačný. Ten den jí udělí ještě jednu ránu. K narozeninám od něj dostane dárek, který se jí ale ani trochu nebude líbit. Co dostane? A udělá nakonec řidičák? Miloš má pro Evu pořádné překvapení a nemůže se dočkat, až jí ho dá. Když se ale Eva podívá pozorně na dárek, zjistí, co na ni Miloš vymyslel. A nezamlouvá se jí to. Proč?

I když se Jirka Herman neviděl se svým otcem dvacet let a nebavil se s ním, stačí jedna chvíle, aby se o něj začal strachovat. Hermanovi staršímu se udělá špatně. Jak mu Jirka přispěchá na pomoc? A jak vážné to s ním je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice