Ulice 4648. díl -

Přípravy na svatbu mohou být plné radostného očekávání, ale také se rázem proměnit v noční můru. U Nyklových to bude vzácně propojeno. Zatímco natěšená Ája začíná tušit, že Mário se konečně rozhoupal a začíná chystat jejich veselku, všichni kolem z toho mají hodně těžkou hlavu, protože na rozdíl od ní vědí, co Mário vyvedl. Přestože se to snaží před Ájou utajit, Máriův nejnovější kousek moc dlouho tajemstvím nezůstane. Jak na to Ája zareaguje? Proč si Mário najednou nebude ničím jistý, dokonce ani samotnou svatbou? Mário chce Áje dopřát co možná nejkrásnější a velkolepou svatbu. Rozhodl se proto investovat do alba jedné rapperské skupiny s vidinou rozmnožení peněz. Ne všichni ale jeho nápad považují za povedený. Co se stane, až se o tom dozví Ája? A s jakou nabídkou přijde Lumír?

Eva přijde domů olepená náplastmi. Milošovi začne líčit, jaké úpravy si v rámci jeho narozeninového poukazu nechala na klinice plastické chirurgie udělat. Proč Milošovi spadne brada? A jak na změnu vizáže zareaguje Milošek?

Mezi Žofkou a Michalem je to čím dál tím vážnější a oba jsou připraveni udělat další krok v jejich vztahu. Michal představí Žofce svůj plán, který si pro ně připravil. Bude Žofka souhlasit? A co si Michal vymyslel?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice