Ulice 1.3.2024 - 4650. díl

Děti kantorů to nemají na školách, kde jejich rodiče učí, nikdy jednoduché. Když navíc přijdou do úplně nového prostředí a kolektivu v polovině školního roku, je to pro ně ještě náročnější. Své by o tom mohl vyprávět i Sonin syn Erik, jehož nechala máma přeložit na svou školu, aby ho měla pod dohledem. Nyní se pomalu ukazuje, že Erik je pěkné kvítko, které nemá k průšvihu daleko. Dnes dojde nejen k Erikovu prvnímu střetu s Eddiem. Erik vzápětí vyvede ještě něco, co bude mít překvapivou dohru. Jak si Eddie poradí se Soniným synem? A co bude pro Magdu signálem, že má být ve střehu? Erik poslední dobou páchá jeden průšvih za druhým. Tentokrát si Eddie všimne, že se nepřezul. Jak dopadne jejich vzájemný střet? A co bude Soňa dělat až zjistí, že šel Erik za školu? Evžen se seznámí s novinářem Tomáškem, který chodí s Kristýnou a který by rád udělal rozhovor s někým z anonymních alkoholiků. Blance se to ale nelíbí hned z několika důvodů. Proč? A jak se kvůli tomu s Evženem pohádají?

Mezi Blankou a Kristýnou se prohlubuje propast vzájemného nepochopení. Blanka se obává, že Tomášek zamilovanou Kristýnu jen využívá. Jak dopadne jejich setkání? Dokáže ji novinář přesvědčit, že je profesionál, a na Kristýně mu záleží? A bude Evžen nakonec s rozhovorem souhlasit?

Lumír se s maminkou nenudí. Už kolikrát se přesvědčil o tom, že u ní se může změnit cokoliv. Tentokrát náhodou narazí na zprávu, která ho pořádně překvapí. Vilma si totiž dopisuje s pro něj neznámým mužem. Co mu maminka prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice