Ulice 4649. díl -

Míchat dohromady vztah a práci nikdy nedělá dobrotu, zvláště když se jedná o ožehavé rodinné záležitosti. Naplno si to uvědomí také Blanka, která momentálně prožívá s Kristýnou její novou velkou lásku a je za ni šťastná. Bohužel jen do chvíle, kdy se dozví, že Kristýnin Dalibor Tomášek se rozhodl psát o tématu, jež se bezprostředně týká Evžena, jí samotné i celé její rodiny − o abstinujících alkoholicích. Ke všemu Dalibor nezačne právě nejlépe, což Blanku jen utvrdí v tom, že vše není tak růžové, jak se zdá. Co v Blance vyvolá spoustu pochybností o Daliborově profesionalitě, etice a jeho vztahu s Kristýnou? A čeho se začne obávat nejvíc v souvislosti s novým Daliborovým článkem? Vztah Kristýny a Tomáška nabírá na obrátkách. Zamilovaná Kristýna strávila s investigativním novinářem první společnou noc a otevřeně mu vypráví i o své rodině. V rámci chystaného článku se Tomášek objeví jako host na setkání anonymních alkoholiků zrovna ve chvíli, kdy Evžen vypráví svůj příběh. Jde ze strany Tomáška o náhodu, nebo Kristýnu využívá? A co na tom všem rozčílí Blanku? Novinář Tomášek má v plánu napsat rozhovor s anonymním alkoholikem a rád by zpovídal Evžena. Přijde proto na sezení, kam Evžen dochází, aby se s ním seznámil. Setkání ale pro jednoho z nich nebude příjemné...

Jirka se znovu setká se svým otcem. Poprvé si otevřeně promluví o starých křivdách a šrámech minulosti. Odpustí Jirka svému otci? A jaký bude mít ze setkání pocit?

Když Ája dorazila do kavárny, netušila, co ji čeká. Od Mária se totiž dozví zprávu, která ji naprosto zdrtí. Mário utratil peníze na svatbu. Za co? A co se Áje kvůli tomu stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice