Ulice 4653. díl -

Vycházet s partnery svých dětí je oříšek pro nejednoho rodiče, zvláště pokud mají o životě trochu jiné představy než on sám. Teď se ukáže, že je to náročnější disciplína i pro Vítka Klímu. Pro své děti by se rozkrájel, ale někdy to holt s tou starostlivostí trochu přehání. V poslední době s ním svádí tuhý i vtipný boj syn Michal kvůli přípravám na přijímačky na střední školu. Teď se Vítek zaměří i na dceřina přítele Bruna, jenž si podle něj šlape po štěstí profesně. Přitom netuší, čím si Bruno právě prochází a k čemu se souhrou náhod nakonec odhodlá? Jaké změny kvůli tomu čekají celou rodinu Klímových? S dětmi to Vítek Klíma neměl v poslední době jednoduché. Nyní se začne zajímat více o Bruna a o jeho budoucnost. Jenže se to úplně nehodí. Proč? Michal a Bára řeší Brunův rychlý úprk ze společné večeře s jejich rodiči. Co za tím vězí? Michalovi se zdá, že je Bruno kvůli řečem Vítka o jeho zaměstnání naštvaný. A Báře tím nasadí brouka do hlavy. Jaký je pravý důvod Brunova náhlého odchodu?

Jirka Herman nemluvil se svým otcem dvacet let. Kvůli svatbě s Gábinou se to ale změnilo. Jirkovi však přijde podezřelé otcovo přátelské chování a myslí si, že za ním něco je. Do toho se o něj začne strachovat, protože se mu přitíží. Co se otci stane? Jirka z Ulice stále nedokáže pochopit, proč se s ním chce otec začít pravidelně vídat. Během setkání v krámku ho konfrontuje. Co má Herman za lubem? Prozradí Jirkovi pravý důvod svých návštěv?

Soňa ve vztahu s Prokopem vystrkuje první růžky. Ztropí mu žárlivou scénu kvůli Magdě a obviní ho, že to hraje na obě strany. Co na to on?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice