Ulice 4654. díl -

Stěhovat se do jiného města, navíc i menšího bytu, dá zabrat každému. Pro Hanu Šmýdovou je to mnohem náročnější i kvůli její Parkinsonově nemoci, která se jí začala zhoršovat. Proto je vděčná Vandě za pomoc i psychickou podporu. Nikoho jiného totiž nemá, a tak není divu, že se s ní celkem rychle spřátelila. Díky tomu nyní Vanda odhalí i něco, kvůli čemu si začne dělat o Hanu docela velké starosti. Zjistí totiž, že Hana si nebezpečně zahrává s už tak podlomeným zdravím? Co je pro Vandu alarmující? A jak to bude řešit? Vanda se stane svědkem toho, jak se Haně kvůli její nemoci přitíží. Kvůli svým bolestem si bude muset vzít hned dva prášky najednou. Nebude se to zdát Vandě příliš? A jak na stresovou situaci zareaguje?

Šimon se popere s Koldou. Na krku mu zůstane nepříjemné zranění, kterého si na společné večeři s Jirkou a Hermanem všimne Gábina. Proč se právě ona pohádá s otcem Jirky? A jak bude celou situaci vzhledem k nedávné šikaně Šimona řešit?

Bruno se poslední dobou chová divně. Bára se obává, že se na ní zlobí kvůli společné večeři s jejími rodiči, která se úplně nevyvedla. On jí ale zničehonic nabídne společné bydlení.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice