Ulice 4657. díl -

Tajnosti mezi blízkými se často nevyplácejí. Dost zkušeností už mají v tomto směru také Lumír Nykl a jeho máma Vilma, ale stejně si ani jeden z nich nedá říct. Zatímco Vilma tají před synem přátelství s Vildou Burdou, které jí právě vzkvétá na sociální síti, Lumír se rozhodne, že Lexíkovi a Kateřině přichystá velké překvapení v podobě dalšího člena rodiny. Nezastaví ho dokonce ani Vendulino varování, že tohle zavání docela velkým malérem... K čemu se Lumír odhodlá? A co znepokojí Vilmu Nyklovou ve zprávách od Vildy? Lumír se rozhodne, že Lexíkovi a Kateřině přichystá velké překvapení v podobě dalšího člena rodiny. Nezastaví ho dokonce ani Vendulino varování, že tohle zavání docela velkým malérem. K čemu se Lumír odhodlá? A jak nakonec vše dopadne? Soňa z Ulice žárlí na Magdu. Nedokáže přenést přes srdce, že má dobrý vztah s Prokopovým otcem.

Soně už všechno přerůstá přes hlavu. K problémům s Erikem se přidávají i obavy, že mezi Magdou a Prokopem je něco víc než jen přátelství. Zvládne ukočírovat svoji žárlivost, nebo se naplno ukáže její povaha a Prokopovi ztropí žárlivou scénu? Takhle zareaguje, když se dozví nepříjemnou pravdu o Magdě. Soňa se nemůže smířit s tím, že Magda má s Prokopem dobrý vztah vzhledem k jejich společné minulosti. A ještě horší pro ni je, že si Magda rozumí s Prokopovým tátou. Dokonce za ním pojede na návštěvu. Čeho bude Soňa svědkem? A jaké to bude mít následky?

Kristýna skončí v slzách a zničená. Takto ji najde Blanka, která se od ní dozví překvapivou zprávu. Kristýna se Blance svěří s tím, co zjistila o Tomáškovi. Její přítel Tomášek je ženatý.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice