Ulice 4658. díl -

Být úspěšným obchodníkem v této době není jen tak. Své o tom už ví také Eva Knoblochová, která by potřebovala ještě více rozhýbat svůj byznys. Nyní je pro ni jejím nejslabším článkem v podnikání Lucka, a tak si ji vezme do parády. Pro Lucku to ovšem bude taková lekce, že na ni hned tak nezapomene. Okamžitě se o ni s nadhledem podělí i s Františkem, jenž jí je čím dál víc sympatický. Zdá se, že mezi nimi začíná přeskakovat pověstná jiskra, což samozřejmě zasáhne i do dalšího Evina byznysu. Jak? A proč to od Františka schytá nejen Eva, ale nečekaně také Anča? Eva si vezme Lucku z krámku do parády. Domluví jí schůzku s potencionálním klientem, aby rozhýbala svůj byznys. Nevědomky tím ale rozproudí úplně něco jiného – vzájemné sympatie mezi Luckou a Františkem. Přeskočí mezi nimi první opravdová jiskra? Evu čeká nová výzva, bude šéfovat Lucce, což bere jako zodpovědný úkol. Chce proto Lucku pořádně do prodeje produktů zasvětit, takže jí začne radit s tím, co má lidem odpovídat na jejich zprávy. Ale Lucce to bude nepříjemné. Proč? Lucka začala pracovat pro Evu a nabízí klientům produkty. Čeká ji první schůzka, která bude probíhat pod dohledem Evy. Ta se během schůzky do situace vloží, protože bude s průběhem nespokojená. Jak se pokusí klienta přesvědčit, aby si produkty koupil?

Lumír chystá pro Lexíka a Kateřinu velké překvapení. Po neúspěšné adopci pejska se rozhodne jim zlepšit náladu pořízením kočky. Do celého tajného plánu zapojí i Nyklovou. Netuší ale, že ta před ním skrývá ještě větší tajemství. Jaké? A jak budou Kateřina a Lexík reagovat na nového mazlíčka? Lumír ví, že by si Lexík přál domácího mazlíčka a ideálně, aby to byl pejsek. Vymyslí pro Lexíka dárek, o kterém je přesvědčený, že se mu bude líbit. Jenže se nesetká s úspěchem. Proč? A jak se do toho vloží Kateřina?

Soňa je pro Magdu velmi silný soupeř, který se nehodlá nikdy vzdát. Tentokrát přijde za Magdou s lékařskou zprávou o zranění jejího syna Erika, které mají na svědomí podle Soni bratři Dvořákovi. A rozhodně to Soňa nenechá jen tak. Co Magdě vmete do tváře? A jak si s ní Magda poradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice