Ulice 4659. díl -

Důvěra mezi kamarády je pro spoustu lidí samozřejmostí. Jakmile jde ale o peníze, lásku nebo kariéru, může být rázem po přátelství. To nyní zjišťuje také Šimon, který začíná mít plné zuby Koldy. Nejenže mu stále nevrací peníze, které si od něj před pár dny půjčil. Navíc ho dnes Šimon přistihne ve škole při dealování, což je pro něj poslední kapka. Okamžitě si s ním začne vyřizovat účty, což se neobejde bez rvačky i překvapivých důsledků... Co všechno Šimonova rvačka s Koldou rozpoutá? Přátelství mezi Šimonem a Koldou se otřásá v základech. Šimon mu nedokáže odpustit, že porušil slib a nevrátil mu půjčené peníze. Navíc ho přistihne ve škole při dealování. Proč se nakonec poperou? Šimonovi se nelíbí, co spolužák Kolda provádí ve škole. Sice mu dal peníze, ale nečekal, co s nimi spolužák udělá. Šimon totiž s dealováním zásadně nesouhlasí. Co Kolda ve škole prodává? A jak hádka kluků dopadne?

Gábina pozve na večeři Jirkova otce. Kvůli jeho chování se ale návštěva nevyvíjí podle jejích přestav. Celé setkání vygraduje ostrou výměnou názorů mezi ní a Hermanem st. a prozřením, že krev není voda. Na co Gábina přijde?

Vilma si dopisuje s Vildou, o kterém se už dozvěděl i Lumír a Vendula. Teď má její známý problém, na který bude potřebovat finance. Jeho pes musí na operaci, která bude nákladná. Vilma ale Vendulu ujistí, že Vildu podporuje jenom psychicky. Je tomu ale tak? Lumír ví, že by si Lexík přál domácího mazlíčka a ideálně, aby to byl pejsek. Vymyslí pro Lexíka dárek, o kterém je přesvědčený, že se mu bude líbit. Jenže se nesetká s úspěchem. Proč? A jak se do toho vloží Kateřina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice