Ulice 4661. díl -

Člověku se občas převrátí život vzhůru nohama během několika sekund, kdy dojde k tragédii s vážnými následky. Je to jako blesk z čistého nebe. To nyní pocítí na vlastní kůži také Iva a Bára, kterým půjde o život při dopravní nehodě. Pro všechny to bude jako zlý sen, noční můra, ze které se ne a ne probudit. Zbytek rodiny dlouho nedostane žádné informace, nikdo nebude tušit, co a proč se vlastně stalo, a hlavně − co bude dál? Kdo a jak havárii odnese? Jak to zasáhne zbytek rodiny? Ivě z Ulice se ve vteřině změní celý život. S Bárou budou mít dopravní nehodu, při které půjde o život. Zbytek rodiny nebude mít dlouho žádné informace. Nikdo nebude tušit, co a proč se vlastně stalo, a hlavně – co bude dál. Kdo a jak havárii odnese? Jak to zasáhne zbytek rodiny?

Soňa na Magdu žárlí čím dál víc, ale přetvařuje se. Jejich vzájemná nevraživost vygraduje Erikovým incidentem s dvojčaty Dvořákovými, který Magda bude řešit. Jak? A na čí stranu se postaví ředitelka Landová?

Herman starší vidí budoucnost svého syna s Gábinou jasně. Samozřejmě je momentálně na prvním místě svatba, ale po ní většinou přicházejí na řadu děti. Herman starší ale netuší, čím si Gábina v souvislosti s tím prošla. Jak se je pokusí přemluvit, aby spolu měli miminko? A co tím způsobí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice