Ulice 4662. díl -

Důvěra se těžce získává, ale lehce ztrácí. Blanka byla zpočátku nadšená z novináře a Kristýnina nového partnera Dalibora Tomáška. Nyní je už ale vůči němu dost opatrná. Právem? Dnes se jí znovu potvrdí, že kolem něj není vše tak ideální, jak si ostatní myslí. Navíc co nevidět spadnou růžové brýle i Kristýně. Ta se o Borkovi totiž dozví jednu překvapivou informaci, jež ji hodně ranní. Jakou? Proč mu Blanka už nevěří? A jak na tom je Evžen, kterého právě Tomášek postaví před nelehké rozhodnutí? Kristýna skončí v slzách a zničená. Takto ji najde Blanka, která se od ní dozví překvapivou zprávu. Kristýna se Blance svěří s tím, co zjistila o Tomáškovi. Její přítel Tomášek je ženatý. Luděk se sejde s Blankou. Má pro ní pracovní nabídku, která jí zamotá hlavu. Jak se právě ona rozhodne? A co na možnost, že bude pracovat se svým bývalým manželem, řekne Luděk?

va srazila autem mladíka. Netuší, jak na tom je. Myslí jen na to nejhorší. Jak to dopadne? Ivě se v jednom okamžiku změnil celý život. Dopravní nehodě předcházel incident. Báru s Ivou obtěžovali tři opilí mladíci. Jak to ovlivní vyšetřování? A jak je na tom sražený mladík? Iva a Vítek se vydají na policii zjistit, jak je na tom sražený mladík. Po návratu na ně dolehne vážnost situace. Začnou debatovat, kdo vlastně za nehodu může. K jakému závěru dojdou? Proč se Michal naštve? A jak celou situaci vidí očitá svědkyně Bára?

Románek Soni s Prokopem neunikne na školní chodbě Erikovi, který se samozřejmě bude dožadovat vysvětlení. Jak si s tím právě ona poradí? Erik z Ulice uvidí něco, co neměl. Pochopí, že vztah jeho mámy s učitelem Junkem není jen profesního rázu a udělá své máme ve škole scénu. Co mu nejvíc vadí? Jak Soňa zareaguje na jeho výpady?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice