Ulice 22.3.2024 - 4665. díl

Není nic horšího než špatné zprávy v těžkých chvílích. Člověk si připadá jako ve zlém snu, který se mění v obrovskou noční můru. Náročným obdobím si nyní procházejí také Klímovi kvůli dopravní nehodě Ivy a Báry. Toto neštěstí rodinu opět pevně spojí. Všichni napjatě čekají na ortel, co s nimi bude dál. A právě dnes se prolomí několikadenní mlčení, během kterého si celá rodina domýšlela ty nejhorší scénáře. Co se Klímovi dozvědí? Proč Vítkovi a Michalovi pořádně zatrne? Výslech čeká také Ivu, které se ozve policie kvůli dopravní nehodě. Mezitím se Vítek s Michalem dozví informaci, která s nimi pěkně zamává. Co se stane? Seznámení Lumíra s Burdou nebude úplně přívětivé. Situace je zkrátka napjatá. Lumír se totiž obává, že má co do činění s podvodníkem, který zmanipuloval jeho matku. Michal a Vítek se snaží zjistit něco více o mladíkovi, kterého Iva srazila autem. Během pátrání na internetu přijdou na šokující skutečnost. Co zjistí?

Záhadný muž Vilmy konečně ukáže tvář. Vilda dorazí do bistra, kde se seznámí s Máriem, Vendulou a také s Lumírem. Ten se o svou maminku bojí. Proto podrobí Vildu výslechu. Co se od něj pokusí zjisti?

Soňa se Prokopovi svěří, že Landová jako ředitelka za nic nestojí. Ten jí ve vtipu navrhne, aby její post převzala. Opravdu začne Soňa o místo usilovat? A co to bude znamenat pro Magdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice