Ulice 4664. díl -

Svěřit se někomu blízkému se svými trabli s sebou nese riziko, že se vaše tajemství dozví někdo, kdo by o něm vědět neměl. To se stane také Vilmě Nyklové, která je už pár dní celá špatná, protože se Vilda Burda odmlčel. Nereaguje na zprávy, nebere jí telefony, což nikdy nevěstí nic dobrého. Podle Lumíra to je jasné. Máma naletěla dalšímu podvodníkovi. A tak se rozhodne na milého Vildu Burdu podat trestní oznámení. Ten se ovšem jak mávnutím kouzelného proutku najednou objeví v bistru, což přinese kromě obrovského překvapení i spoustu vtipných situací. Jak proběhne jeho seznámení s Nyklovými? A jak to dopadne s Lumírovým trestním oznámením? Vildu Burdu hraje neopakovatelným způsobem Arnošt Goldflam.

Soňa se zabývá úrazem, který se stal Erikovi. Podle ní by měli být bratři Dvořákovi potrestáni. Situace se nelíbí Magdě a Otíkovi. Do všeho se zapojí také Irena. Jak to dopadne? Magda řeší před ředitelkou Landovou další Erikův průšvih. Soňa se svého syna zastává a celý spor vygraduje do drsné hádky plné obviňování a výčitek. Koho se Landová zastane? A jak celý incident s dvojčaty Dvořákovými dopadne?

Iva se po nehodě zhroutí. Stále ji štve, že netuší, co se stalo se sraženým klukem. Jak ho chce najít? A dělá dobře? Iva je na pokraji svých sil. Trápí jí, že netuší, zda sraženého mladíka zabila, nebo ne. Báře se svěří s dalšími detaily nehody, která oběma změnila život. Co si Bára z osudného dne pamatuje? A nevzpomene si na nějaký střípek, který by mohl ovlivnit vyšetřování?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice