Ulice 4696. díl -

Vzájemná důvěra bývá občas hodně křehká. Magda věří, že to, na čem se dohodne se studenty, platí. Teď ale zjistí, že tomu tak nemusí být stále. Ke všemu ji zklame student, od kterého by to čekala nejméně − Matěj Dvořák. Navíc to udělá způsobem, který nebude právě fér. Nechá ji totiž ve štychu ve chvíli, kdy na něj bude docela spoléhat, a ještě jí vyčte něco, co bude už hodně přes čáru... Co k tomu Matěje přiměje? A co bude pro Magdu v danou chvíli nejhorší? Soňa se od Ireny dozví informaci, která ji pořádně rozhodí. Týkat se to bude vztahu Magdy s Prokopem. Soňa si s tím poradí po svém.  Přísný profesor Kalina si všimne zajímavé skutečnosti. Otíkovi se svěří, že rozluštil tajnou milostnou šifru Magdy a Prokopa.

Mára se snaží před rodiči utajit, že bude dělat maturitu. Jenže některá tajemství dlouho nevydrží. A to se bude týkat i Máry.

Vztah Jirky a Hermana znovu projde velkou zkouškou. Vše odstartuje Hermanovo slídění kolem Druhé šance. Před čím přijde Jirku varovat? A proč se se zlou potáže? Mastný vytáhne na Hermana staršího během šachové partie jeho temnou minulost. Podpásovka nezůstane bez odpovědi. Jak Herman na tento plivanec zareaguje? A proč nakonec Jirkovi dojde trpělivost a celou svatbu zruší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice