Ulice 4697. díl -

Trému před zkouškami má snad každý, zvláště pokud si není úplně jistý svými vědomostmi. Stejně je na tom také Mára, jenž se jen pár hodin před svými prvními zkouškami cítí, jako by měl jít na popravu. V hlavě má vybíleno, ve střevech revoluci, žaludek jak na vodě. Tony ho v tom ale nenechá samotného. Ve snaze být mu oporou s ním pojede do školy, a dokonce s ním absolvuje i čekání, než si ho zavolají zkoušející. Bude to ale něco platné? Jak Mára nakonec dopadne? A kdo na tom bude mít lví podíl? Máru čekají první zkoušky. V hlavě má vybíleno, žaludek jak na vodě. Tony ho v tom ale nenechá samotného a nakonec ho do školy i odveze. Bude to ale k něčemu platné? Jak Mára nakonec dopadne?

Lucka a František si stále nejsou jistí svým vztahem. Lucka nakonec během rande vyrukuje s informací, která vše rozhodne. Rozejdou se? Co se mezi nimi vlastně stane?  František v posledních týdnech tráví čas s Luckou z kavárny, která je mu sympatická a se kterou si rozumí. Dokonce spolu málem měli sex. Jenže to nevyšlo a František teď přizná Brunovi, že toho vlastně nelituje. Proč? A s čím dalším se mu svěří? František si nebyl jistý, jestli by měl pokračovat ve vztahu s Luckou. Měl k tomu své důvody, především kvůli minulosti se Skyler. Rád by s ní ale jejich vztah probral. Jenže Lucka ho předběhne. V jejím životě se totiž objevil jiný kluk, který pro ni hodně znamená. Jak to s Františkem ukončí?

Magda s Prokopem se umí do sebe pustit. Už několikrát se pohádali a hlavním tématem v poslední době byla především Soňa. Teď je čeká další konflikt, který ale vyústí v nečekaný zvrat. Jak se to mezi nimi vyvine?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice