Ulice 4704. díl -

Společné bydlení tří generací v jednom bytě má své výhody i nevýhody. Mára a Karla jsou Věrce vděční za její pomoc v domácnosti a na oplátku pomáhají oni jí s Lubošem, jehož čeká ještě delší rekonvalescence. Ovšem daň za toto jejich soužití je docela vysoká. Od chvíle, kdy se k nim Věrka s Lubošem nastěhovali, si Karla a Mára mohou o intimním životě nechat jen zdát. S tím se ale Mára nehodlá smířit, a tak vymyslí dokonalou a současně i romantickou akci, aby si s Karlou nerušeně vychutnali hezké chvíle. Jenže chybička se vloudí... Proč bude chtít Věrka kvůli nim alarmovat policii? K jakému vtipnému spiklenectví se ti da uchýlí? Soužití Marečkových může být občas náročné. Sice si navzájem pomáhají, ale každá generace má na život jiný názor. Karla s Márou navíc přicházejí o soukromí. A to se začíná projevovat. Máru ale napadne, jak by se mohli jeho rodičů alespoň na chvíli zbavit. Co vymyslí?

Lumír bude řešit záhadu okolo Vilmy, protože právě ona zmizí z bytu. Postupně o ni začne mít strach. Kam se Vilma poděla? Tohle se Lumírovi nepovedlo. Od poslední hádky s Vilmou je jeho máma k nezastižení. Kde je? Kam utekla a proč se neozývá?

Prokopovi rupnou nervy, protože zjistí, že Magda o jejich úletu řekla nejen Otíkovi, ale i Landové. Co to znamená pro jeho vztah se Soňou? A jak to vidí Magda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice