Ulice 17.5.2024 - 4705. díl

Rodinné oslavy si chtějí všichni užít. Někdy jsou ale příčinou humorných svárů a nedorozumění. Nyklovi jsou toho zářným příkladem. Lumír si prostě nedá pokoj. Vildu jako matčina partnera nemůže skousnout. Zamilovaná a šťastná Nyklová toho má už vážně dost. Lumírovi dá kvůli tomu takovou lekci, že to s ním málem sekne. Aby taky ne, když se Nyklová odhodlá k obrovské životní změně, aniž by mu předem cokoliv řekla nebo naznačila... Co Nyklová udělá? A jak dopadne společná narozeninová oslava Venduly a Mária? Lumír je z Vilmy v poslední době na prášky. A bude hůř. Vilma se totiž rozhodne k velkému životnímu kroku. Nastěhuje se k Vildovi. Velikou radost z toho bude mít Lexík. Proč? Vilma Nyklová odejde za hlasem svého srdce. Rozhodne se, že opustí Ulici a odstěhuje se za Burdou. Co na to řekne Lumír, se kterým se přijde rozloučit?

Blanka dostala díly Luďkovi místo v Komoře, ale nebylo to jen tak. A to se Blance nelíbí. Dozví se totiž, že kvůli ní Luděk neprodloužil smlouvu člověku, který zastával tu stejnou pozici před ní. Jaké vysvětlení k tomu bude právě on mít? A jak zareaguje Blanka?

Ivě se o hrůzné nehodě už i zdá. Vítkovi se svěří, že měla zvláštní sen, ve kterém nemusela sraženému mladíkovi platit ani korunu a za ušetřené peníze vyrazila do Konga. 

Bára se znovu pohádá s Brunem. Tomu se nelíbí, že by ráda nabídku práce v zahraničí přijala. S jakým návrhem právě ona za Brunem přijde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice