Ulice 4522. díl -

Jak čelit zlu, které rozpíná svá chapadla? Kristýna si myslela, že za Julií Papežovou udělala před prázdninami tlustou čáru, jenže na ni znovu narazí takovým způsobem, že si o ni začnou její blízcí dělat starost. Kristýna totiž nehodlá jen tak nečinně sedět a dívat se na to, jak Julie ničí svým klientkám život. Sama si tím prošla, ví, kam až může člověka zavést slepá důvěřivost. Na vlastní kůži poznala, jak zdatnou manipulátorkou Julie je. Nyní vyrazí do boje, v němž je vše dovoleno, právě s tímto silným soupeřem, který má ovšem také své slabiny... Jak dopadne jejich přímá konfrontace? Co je pro Kristýnu už hodně přes čáru? A v kom najde cenného spojence?

Kristýna před prázdninami skončila s Julií. Zjistila totiž, že jí nejde ani tak o klienty, ale hlavně o jejich peníze. Kristýně se konečně otevřely oči. Začala se také léčit s pomocí odborníků. Julie jí ale ze života nezmizí. Za jakých okolností se s ní znovu setká?

Ačkoliv se Mára už nějaký čas vídá se Sylvou, příliš o ní nemluví. O to větší obavy o něj budou mít Tony s Dominikou. Ti totiž objeví na webu článek o podvodnici Sylvě N., která obírá muže o velké částky peněz.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice