Ulice 4523. díl -

Provalení nové známosti před blízkými s sebou přináší také spoustu jejich otázek a samozřejmě i hodně domněnek, pokud není jejich hlad po informacích dostatečně ukojen. To se nyní děje také u Máry, jenž nemá potřebu s kýmkoliv rozebírat vztah se Sylvou. O to větší zvědavost však tato hezká dlouhovláska vzbuzuje, a to nejen u Věrky, která neváhá vyzvídat na všech frontách, aby se o ní něco dozvěděla. Dokonce i Tony a Dominika se začnou pídit, co je Márova nová kamarádka zač. A mají k tomu hodně vážný důvod. Co když Mára sedl na lep podvodnici, která ho chce obrat o všechny peníze? Podle nich tomu vše nasvědčuje, dokonce se objeví i první důkaz... Jaký? Jak to Mára bude řešit? Proč i jemu zatrne?

Ačkoliv se Mára už nějaký čas vídá se Sylvou, příliš o ní nemluví. O to větší obavy o něj budou mít Tony s Dominikou. Ti totiž objeví na webu článek o podvodnici Sylvě N., která obírá muže o velké částky peněz.

I když měl Prokop na život jiný názor než Magda, postupně u něj dochází ke změně Jak ho ovlivní Irena? A co se od něj dozví Magda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice