Ulice 4541. díl -

Důvěřuj, ale prověřuj, motto, které razí spousta rodičů, jejichž děti jsou v pubertě. Zatímco Jirka Herman nabádá Gábinu, aby se Šimonem jednala jako s dospělým, Hynek v něm stále vidí dítě, které by měl nejraději pod kontrolou. Samotný Šimon si myslí, že už žádný dozor nepotřebuje, že jednu noc sám doma v pohodě zvládne. Ovšem s rodiči nehraje úplně fér hru, protože si za jejich zády pozve na návštěvu Valerii. K jeho velké smůle se za ním zastaví bez předchozího varování táta Hynek. A hned je u něj na další pořádný průšvih zaděláno... Při čem Hynek nachytá Valerii a Šimona? Jak to bude řešit? A jak se k tomu postaví Gábina s Jirkou Hermanem?

Magda stále hledá náhradu za Prokopa a začíná být z celé situace nešťastná. Jako zástupce ředitele si však dokáže představit někoho, kdo do školy teprve nedávno nastoupil. Koho osloví?

Najít po zahájení školního roku náhradu za náhle odcházejícího pedagoga, a navíc i nového zástupce ředitele, není žádná legrace. To si uvědomuje také Magda, které to dělá pořádně těžkou hlavu. Tentokrát ji však štěstěna nenechá ve štychu a sešle jí dar přímo z nebes, alespoň tak to Magda bude brát. O místo se u ní totiž bude ucházet na první pohled sympatická bývalá ředitelka základky Soňa Čechová a s Magdou si padnou hned do oka. Kdo a proč bude vůči jejímu přijetí rázně proti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice