Ulice 4542. díl -

Najít po zahájení školního roku náhradu za náhle odcházejícího pedagoga, a navíc i nového zástupce ředitele, není žádná legrace. To si uvědomuje také Magda, které to dělá pořádně těžkou hlavu. Tentokrát ji však štěstěna nenechá ve štychu a sešle jí dar přímo z nebes, alespoň tak to Magda bude brát. O místo se u ní totiž bude ucházet na první pohled sympatická bývalá ředitelka základky Soňa Čechová. Jenže ne každý na Magdině škole z ní bude tak nadšený jako Irena Landová, která její přijetí vřele doporučí. Kdo a proč se postaví hodně rázně proti? A co tento spor udělá se vzájemnými vztahy nejen ve škole, ale také mezi Magdinými expartnery? Role Soni Čechové se skvěle ujala Lucie Vondráčková.

Do seriálu Ulice vstupuje nová postava Soni Čechové. Tu ztvární herečka Lucie Vondráčková. Jaká Soňa je? Kdo bude mít vůči ní výhrady? A jak se Vondráčková těší na novou výzvu?

Šimon bude muset řešit první neshody s Valerií, která na něj žárlí. Proč? A jak moc se situace vyhrotí? Valerie přijde k Šimonovi domů, aby si pustili film a užili si volné odpoledne. Dokonce přinese kukuřici, aby si mohli udělat domácí popcorn. Jenže když Šimon telefonuje s Gábinou, najde na jeho počítači fotku, která ji pořádně zasáhne. Proč začne být smutná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice