Ulice 4556. díl -

Souhra náhod občas dokáže pořádně znepříjemnit život. Do smíchu nyní není ani lidem kolem Gábiny, kterým se prostě smůla lepí na paty. Začne to rozbitým centrálním zamykáním auta u jedné Gábininy klientky a snahou Mileny Pumrové udělat dobrý skutek. Její záchranná akce se bohužel obrátí proti ní samotné i všem zainteresovaným ve chvíli, kdy starostlivá Miluše Urbanová nahlásí na policii, že je právě svědkem toho, jak se někdo snaží vloupat do zaparkovaného auta. Pak už to půjde ráz na ráz. Bohužel ani tentokrát se bleskurychlý policejní zásah neobejde bez nepříjemných následků... Co všechno se semele? Kdo a jak to nakonec odnese?

Soňa se sejde s Prokopem v bistru, kde mu nasadí do hlavy pořádného brouka. Zřejmě se ráda vměšuje do záležitostí, do kterých jí nic není. A teď se zaměřila na vztah Magdy a Eddieho. Čím si je jistá?

Tony plánuje rekonstrukci. A konečně k ní dostal i návrhy. Brunovi s Márou přizná, že veliký podíl na tom má také Monika. Ta se nedávno vrátila Márovi do života. V čem pomohla Tonymu? A co dalšího řeší Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice