Ulice 29.10.2020 - 3924. díl

Jak si užít vlastní svatbu, když se téměř všechno spikne proti vám? Karla a Mára se ocitnou jen krůček od zrušení veselky, ale nakonec se natolik pochlapí, že spolu k oltáři přeci jen vyrazí. Ovšem ani tehdy není úplně vyhráno. Stačí, aby je oddával starosta Hložánek, trápily je střevní potíže a na svatbu se nahrnula spousta kolegů v policejních uniformách... Kdo se spasí úprkem? Kdo překvapí úletem? A jakou dohru má tahle veselka plná trapasů, humorných situací i hodně dojemných okamžiků?

Márovi se do rána naplno rozjede střevní chřipka, ovšem nadále trvá na tom, že se s Karlou dnes vezmou. Ani jeden z nich však nemá sílu cokoliv řešit, což je příležitost pro Věrku. Finále příprav vezme pevně do svých rukou, jenže ani tehdy není úplně vyhráno. I když se jí podaří všechny a včas dostat na radnici, na něco je i ona krátká… Jak si Karla a Mára užijí svůj svatební den? Kdo a čím překvapí nejvíc? A komu se tahle veselka trochu vymkne z rukou?

Filip chce bydlet s tátou

Patrik rozmazluje Veroniku, jak jen může. Ráno si přivstane, aby jí připravil královskou snídani – oblíbené palačinky, byť v dietní podobě. Toho hned využije i Filip, jenž samozřejmě myslí na tátu. A to nejen s jídlem. Později mu navrhne něco, co ho hodně překvapí a zároveň i potěší. Filip se totiž rozhodne, že ho v tom samotného nenechá. A není sám, kdo Martinovi hodí záchranné lano… Kdo a jak Martinovi pomůže? Jak si to Martin vyřídí se Šárkou? A co plánuje Filip?

Úspěšné Jakubovo odvolání

Ve škole všichni napjatě očekávají výsledky výběrového řízení. Místo nich však dorazí obálka s vyrozuměním, které je pro všechny studenou sprchou. Týká se Jakuba, jenž má zase jednou příležitost náležitě si vychutnat jak Landovou, tak Otu. Tím však den zarážejících novinek zdaleka nekončí. Další zpráva všechny překvapí už vzápětí… Jaká informace přijde z inspekce? Co je pro Otu noční můra? A jaké velké rozčarování nejen jeho ještě čeká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice