Ulice 30.10.2020 - 3925. díl

Co všechno někdy předchází žádosti o ruku? Kdy do ní jít po hlavě a příliš dlouho se nerozmýšlet? Ota ví, že Hedvika je pro něj ta pravá. Miluje ji, je šťastný, že mu dala druhou šanci poté, co jí v panice utekl od oltáře. Jejich vztah se neustále vyvíjí a prohlubuje. To, co si Ota ještě před rokem vůbec nedokázal představit, je pro něj nyní tou nejbáječnější novinkou i velkou výzvou k tomu, aby od základů změnil svůj život... Proč se Ota rozhodne požádat Hedviku o ruku? Co všechno se u něj změní?

Jakub hodlá odejít ze školy středem, ale tentokrát se trochu přepočítá. Dohra celé kauzy překvapí i Otu, který je v Jakubově případě již zvyklý na ledasco. Definitivní tečka za šikanou pro něj ale momentálně není tak důležitá jako dění kolem Hedviky. Ta mu totiž přijde do školy oznámit jednu úžasnou novinku… Jakou? Jak Ota zareaguje? Jak jeho blízcí? A co je pro Landovou docela nepříjemnou komplikací poté, co se ujme vlády ve škole?

Den po svatbě

Šťastní novomanželé Karla a Mára si náležitě užívají ráno po svatbě. Oběma je už lépe, nemusí se nikam hnát, nic je nenutí brzy ráno vstávat. Zato Bruno a Jana si docela přivstali, aby stihli uklidit Coolnu před otevřením. Jen co vejdou do baru, čeká je tam jedno velké překvapení, které pobaví nejen je, ale později také Karlu… Jaký trapas a komu se stane? Jak se vyvine první den novomanželů Karly a Máry? A co jim navrhnou Věrka s Lubošem?

Bydlení Filipa s tátou

Veronika není zvyklá, že by Patrik nedorazil, jak slíbil, ani jí pak nezavolal. Hlavou se jí honí spousta možných teorií, přemýšlí, jestli se ho třeba něčím nedotkla. Filipa zajímá spíš táta, kterého je mu líto. Nechce ho v tom nechat samotného, a tak vymyslí řešení, jež je podle něj výhodné pro všechny, řešení, které Veroniku docela vykolejí… Co jí Filip navrhne? Co později tátovi? Co Veronika přizná o vztahu s Patrikem? A jaké je Martinovo vystřízlivění? Čemu se Šárka raději vyhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice