Ulice 2.11.2020 - 3926. díl

Jak malicherné se nám najednou zdá vše ostatní, když začne jít o život? Co nám dává sílu bojovat? Kde bereme naději, že zase bude lépe? Lumírovi a celé jeho rodině se dnes obrátí život vzhůru nohama poté, co Světlanu odveze do nemocnice záchranka. Přestože s Lumírem ještě ráno plánovali spoustu věcí, odpoledne Světlana náhle bojuje o život... Co se stane? Kdo je Nyklovým oporou v těchto těžkých chvílích?

Lumír je šťastný, že má Světlanu s Lexíkem už zase doma. Chystá pro ně velké překvapení, těší se, jak si budou užívat společný čas. Nyklová má ale ke Světlaně své výhrady, jež se ještě znásobí, když zjistí, že Lexík utekl ven, aniž by to zaregistrovala. Vše je však zapomenuto ve chvíli, kdy Nyklová přijde na pravý důvod Světlanina zdánlivého nezájmu o syna… Proč Světlanu odveze záchranka? Jak na tom je? Co si bude Nyklová hodně vyčítat? A co všechno nyní musí ustát Lumír?

Blanka a Evžen opět zamilovaní

Blanka a Evžen se vrátí ze statku zase šťastně zamilovaní. Opět jsou spolu, krize je zažehnána. Jejich proměna je nepřehlédnutelná. Všichni blízcí jim fandí a jsou rádi, že se konečně usmířili. Velkou proměnou překvapí také Kristýna, kterou máma v první chvíli ani nepozná… Co je nového u Kristýny? Jaké novinky má Blanka? Jaké Veronika s Patrikem? A co je pro Blanku jako blesk z čistého nebe?

Věrka hlídá Karlu

Mára, Luboš a Vojta odjeli na pár dní na pánskou jízdu, která se změní v pravé indiánské tažení. Zatímco si ti tři užívají, o těhotnou Karlu pečuje doma Věrka s urputností a starostlivostí jí vlastní. Nenechá ji nic dělat, neustále ji hlídá jako oko v hlavě, v jednom kuse zásobí radami. Přestože jí je Karla za její péči vděčná, občas je toho na ni už moc… Proč Karla před Věrkou prchne? Kde najde azyl? Jak chce odklonit Věrčin zájem? A jak náročné to občas s Věrkou pro ni je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice