Ulice 3.11.2020 - 3927. díl

Kdy je milosrdná lež lepší než krutá pravda? Blanka je jako každá máma. Snaží se chránit své děti, být jim oporou, i když sama nyní oporu potřebuje, aby zvládla další těžkou zkoušku. Jen co se u ní zablýskne na lepší časy, dostane zprávu z nemocnice, která ji i její blízké hodně zasáhne, zprávu, která se týká jejího exmanžela Luďka... Co se Blanka dozví? Co Luďkovi hrozí? Jak vážné to s ním je?

Blanka toho v noci moc nenaspí kvůli Luďkově nehodě. Evžen jí je obrovskou oporou, jenže Blanka je i tak na dně. Z nemocnice pořád nemá žádné přesnější zprávy, takže se může jen domýšlet, co s Luďkem je. Spolu s dětmi se Blanka do nemocnice vypraví hned, jak to je možné, aby se konečně dozvěděli bližší informace… Co jim oznámí Luďkův lékař? Jak vážné to s Luďkem je? Jak to vezmou Kristýna a Adam? Jak Blanka? A na co se nyní musí všichni připravit?

Světlana v umělém spánku

Lumír volá hned brzy ráno do nemocnice, jestli se přes noc náhodou něco nezměnilo u Světlany. Bohužel mu po telefonu nic konkrétního neřeknou, a tak Lumír do nemocnice později zajede. Světlaně vezme věci, které by ho mohla potřebovat, až ji probudí z umělého spánku. Zároveň požádá lékaře o informace, jak na tom Světlana nyní je… Před čím ho lékař varuje? K jaké naději se Lumír upne? Komu a co raději zatají? A kdo mu je překvapivě oporou?

Věrka se stará

Věrka je od rána v jednom kole, aby se stihla postarat o Karlu a později pomoci i Dominice. Karla ji nabádá, aby se zbytečně nehonila a večer klidně přespala u sebe doma. Ujistí ji, že ona jednu noc sama v pohodě zvládne. To ovšem netuší, co ji právě kvůli Věrce čeká… Na jakou Věrčinu nepozornost Karla později doplatí? Jak si z Karly utahuje Bruno? A co je Věrce trošku podezřelé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice